Izrada dekorativnih tehnika

Znanje, veština, umetnost...

Dekorativne tehnike

Dekorativne tehnike predstavljaju jedinstven način da se naši zidovi i plafoni oplemene i učine prefinjenim. Za koju tehniku će mo se odlučiti zavisi prvenstveno od našeg temperamenta i ličnog doživljaja prostora.
Način nanošenja dekorativnih materijala na zidove i plafone predstavlja "tehniku", odnosno jedinstvenu umetnost dekoracije. Bilo da odaberete štuko, koji podseća na mermer, neki od sedefastih materijala, imitacije prirodnog kamena, ili onih koji u sebi sadrže perle koje prelamaju svetlost dobićete jedinstveno umetničko delo, koje u sebi nosi pečat majstora koji ga radi.

Dekorativne tehnike-najbolji majstori

Zašto odabrati baš nas1?

  • Znanje
  • Iskustvo
  • Pouzdanost
  • Preciznost
  • Odgovornost
  • Pedantnost
  • Garancija kvaliteta
  • Kompletna usluga na jednom mestu...
dekorativne tehnike od Deko Dom Dizajn-a

Izvođenje radova u slici i reči...

Dekorative tehnike-umetnost na zidu...

Lepota dekorativnih materijala, kojim ukrašavamo naše zidove je u jedinstvenosti i neponovljivosti, u bukvalnom smislu. Sam metod izrade najvećeg broja tehnika, ogleda se u potezima, koji nisu uniformni, već onakvi kakvim ih načini majstor koji "radi" tehniku, prateći opšte smernice koje ta tehnika podrazumeva.

U zavisnosti od vrste dekorativnog materijala koji smo odabrali, odnosno tehnike nanošenja, zavisiće sama priprema zida. Priprema zida za određene tehnike mora biti kvalitetna, da bi dobili željene rezultate, dok kod drugih vreta tehnika, naročito onih koje imaju za cilj imitaciju prirodnog kamena ili betona, nije potrebna naročita priprema.

Radovi koje izvodimo

1.   Izrada dekorativnih tehnika

Vrši na pripremljen zid,što podrazumeva zid ogletovan dva ili tri puta, u zavisnosti od tehnike, i obrušen. Zatim se nanosi odgovarajuća podloga. Postoji veliki broj različitih dekorativnih tehnika, koje nam dočaravaju različite efekte, u velikom broju nijansi.

Materijali koje mi koristimo su proizvodi renomiranih Italijanskih proizvođača. Izuzetnog su kvaliteta, vodootporni, neškodljivi po okolinu, laki za održavanje i izuzetno trajni.

2.   Oslikavanje zidova

Šablonima, jetinstvena je tehnika u našoj ponudi koja nam omogućava da ukrasimo vaš zid nekim od naših već gotovih motiva ili motivom po vašoj želji. Takođe tu su i bordure kojima možemo uokviriti ili upotpuniti zidove dekorisane drugim tehnikama.

4.   Lepljenje tapeta

Izuzetan izbor tapeta sa najrazličitijim teksturama i motivima, u najrazličitijim bojama i nijansama, pruža ju nam mogućnost da "razbijemo prostor", i damo mu neke drugu notu svežine. Tapete možemo koristita u kombinaciji sa drugim tehnikama dekorisanja zidova ili samostalno, da bi smo postigli željeni efekat.

Kvalitetne tapete imaju dobre karakteristike, izuzetno su zahvalne za održavanje i lako se brišu, i ostavljaju nam mogućnost, da relativno brzo i čisto, napravimo efektnu i uočljivu promenu u našem prostoru.


Mala umetnička dela, za vaše zidove-Dekoratzivne zidne tehnike-

Poverivši nam kompletne radove, dobijate kratak rok izvođenja radova, garanciju na kompletne radove, bez gubljenja dragocenog vremena, bez praznog hoda.


Prava korišćenja

Sve fotografije i tekstovi, koje se nalaze na sajtu "Renoviranje i Adaptacija, su vlasništvo firme "Deko Dom Dizajn", i namenjeni su isključivo za ličnu upotrebu u svrhu informisanja i planiranja, našim korisnicima. Upotreba materijala, koji se nalazi na sajtu, u bilo kakve komercijalne svrhe, bez dozvole ovlašćenih lica je zabranjena.

Kontaktirajte Nas!

Telefon:+381 65/882-8862
Email: dekodomdizajn@gmail.com
Vebsajt: www.renoviranjeiadaptacija.com
       www.dekodomdizajn.com

Velka Dugoševića 29d,
Zvezdara,
Beograd,
Srbija