Elektroinstalaterski radovi

Predstavljaju radove na postavljanju kompletnih elektro instalacija, montažu i povezivanje table sa osiguračima, razvod utičnica, rasvete, montažu galanterije, povezivanje kućnih aparata na napajanje električnom energijom.

Bavimo se izradom novih elektro instalacija, kao i dopunama i prepravkama postojećih. Održavanjem i servisiranjem elektro instalacija, i rasvete.
Vaše je da nam date plan rasporeda električnih uređaja u stanu ili poslovnom prostoru, mi radimo proračune, i vršimo odgovarajući raspored i odabiramo adekvatan promer kablova, kako bi Vaša instalacija funkcionisala rasterećeno i bezbedno.

Zašto odabrati baš nas1?

  • Znanje
  • Iskustvo
  • Pouzdanost
  • Preciznost
  • Odgovornost
  • Pedantnost
  • Garancija kvaliteta
  • Kompletna usluga na jednom mestu...

Izvođenje radova u slici i reči...

Elektro instalacije spadaju u jedne od najvažnijih instalacija u našem prostoru, i od izuzetne važnosti je da stručna lica izvrše projektovanje i izradu instalacija.

Nakon izrade projekta instalacija, koji radimo za svaki prostor ponaosob, koristeći parametre kao što su dolazna snaga (njeno ograničenje), predviđeni potrošači.Na osnovu tih parametara vršimo deljenje mreže u razvodnoj tabli, raspoređujući ukupnu dolaznu snagu na osigurače, a odatle razvodeći elektroinstalacione kablove, odgovarajućeg preseka, ka razvodnim doznama a zatim do krajnjih potrošača.Mreža mora biti optimalno projektovana, da radi bez opterećenja, vodi se računa da se snaga pravilno rasporedi, a da glavni (veliki potrošači) dobiju direktne vodove iz razvodne table, bez deljenja u doznama, da bi se izbeglo preveliko opterećenje ili smetnje.

Električarske usluge, nešto o radovima...

1.   Neke od usluga koje nudimo...

-Projektovanje elektroinstalacija
-Ugradnja razvodne table sa automatskim osiguračima
-Razvod elektroinstalacije za utičnice i prekidače
-Razvod instalacije za dekorativnu rasvetu sa većim brojem faza paljenja
-Razvod antena, telefona, mreža
-Montaža rasvete
-Povezivanje i montaža električnih uređaja
-Održavanje i servisiranje el. mreže

1.   Ugradnja led rasvete

Naša specijalnost je ugradnja led rasvete, traka, visilica i plafonjera, naročito u kombinaciji sa gipsarskim radovima, za posebne efekte.

Posebno dizajnirani prostori, u kojima je naglašena kombinacija direktne i indirektne rasvete, za postizanje različitih efekata u prostoru, i transformacije prostora svetlima, od opuštene, prijatne porodične atmosfere u prostor za zabavu sa svetlima koja menjaju ritam i boje.


Kompletne elektroinstalacione usluge sa svim pratećim radovima za

Poverivši nam kompletne radove, dobijate kratak rok izvođenja radova, garanciju na kompletne radove, bez gubljenja dragocenog vremena, bez praznog hoda.

Ovde možete preuzeti okvirni cenovnik naših elektroinstalaterskih usluga
cenovnik elektroinstalaterskih usluga


Prava korišćenja

Sve fotografije i tekstovi, koje se nalaze na sajtu "Renoviranje i Adaptacija, su vlasništvo firme "Deko Dom Dizajn", i namenjeni su isključivo za ličnu upotrebu u svrhu informisanja i planiranja, našim korisnicima. Upotreba materijala, koji se nalazi na sajtu, u bilo kakve komercijalne svrhe, bez dozvole ovlašćenih lica je zabranjena.

Kontaktirajte Nas!

Telefon:+381 65/882-8862
Email: dekodomdizajn@gmail.com
Vebsajt: www.renoviranjeiadaptacija.com
       www.dekodomdizajn.com

Velka Dugoševića 29d,
Zvezdara,
Beograd,
Srbija