Molersko-Farbarski radovi

Gletovanje,farbanje,"krečenje",lepljenje tapeta,farbanje stolarije...i još mnogo toga

Dekorisanje plafona i zidova

Molersko-farbarski radovi predstavljaju skup različitih opreracija, koje imaju za cilj da ulepšaju, istaknu i zaštite prostor u kome živimo ili radimo.

Obuhvataju veliki broj međusobno zavisnih a različitih radova, na polju unutrašnje i spoljašnje zaštite i dekoracije.U današnje vreme, zahvaljujući modernim materijalima, postižemo visok nivo kvaliteta i zaštite površina koje obrađujemo, bilo da su u pitanju unutrašnji plafoni i zidovi, fasada, drvene ili metalne površine.

Kada krenemo sa renoviranjem enterijera, nakon završenih instalacionih radova, na red dolaze završni redovi, čija estetska vrednost je prvo što primetimo, prilikom ulaska u neki prostor.

Zašto odabrati baš nas1?

  • Znanje
  • Iskustvo
  • Pouzdanost
  • Preciznost
  • Odgovornost
  • Pedantnost
  • Garancija kvaliteta
  • Kompletna usluga na jednom mestu...

Izvođenje radova u slici i reči...

Naš pristup u izvođenju molersko-farbarskim i dekoraterskim radovima je izuzetno ozbiljan, pažnju obraćamo do najsitnijih detalja, jer tu se vidi kvalitet pravih majstora...

Imamo razrađen pristup izvođenju radova, koji za cilj ima efikasno izvođenje radova u najkraćem roku, poštujući sve parametre koji utiču na sam kvalitet izvedenih radova.Koristimo materijale renomiranih domaćih i stranih proizvođača, čijom upotrebom, odnosno ugradnjom, garantujemo ugovoreni kvalitet radova.

Krećemo pripremom podloge, bilo da se radi o zidovima, drvenim ili metalnim površnama (stolarije, radijatora, cevi), struganjem predhodnih slojeva i premazivanjem odgovarajućim prajmerom.

Radovi koje izvodimo

   Pripremni radovi

Radovi sa kojima počinjemo...

Pripremni radovi obuhvataju sve one radove koji su neophodni da se obave kao preduslov za normalno odvijanje svih ostalih radova. Pre svega zaštita podova najlonom, zatim nameštaja, ukoliko ga ima. Zadatak molera je da pripreme zidove, kada su u pitanju stari objekti, koji na svojim zidovima i plafonima imaju više slojeva naslaga gleta i boja koji treba da se uklone guljenjem, odnosno struganjem, saniranje pukotina i dilatacija i njihovo popunjavanje. Popunjavanje kanala nakon provlačenja elektro i vodovodnih instalacija. Zatim da se površine izrazito grube ili neravne, uravne i pripreme za gletovanje.

   Gletovanje

Gletovanje predstavlja izravnavanje zidova i plafona,predhodno malterisanih ili bandažiranih spojeva (u koliko su u pitanju zidovi i plafoni od gips-kartonskih ploča) specijalnim masama koje se nazivaju glet mase, različitog kvaliteta, granulacije i namene. Može se izvoditi u različitim kvalitetima završne obrade (stepena finoće), u zavisnosti od toga da li želite osnovni kvalitet obrade zidova, gde se zidovi boje poludisperzivnim ili disperzivnim bojama koje ostavljaju teksturu, ili izuzetno visok kvalitet završne obrade, gde se gletovane površine boje akrilnim bojama (sa satenskim ili mat efektom), i ostaju izuzetno glatke i fine.

   Ostali molersko-farbarski radovi

za njima uglavnom imamo potrebu u starim prostorima koji zahtevaju renoviranje ili tekuće održavanje. Tu možemo nabrojati farbarske radove kao što su priprema i bojenje stolarije (vrata, prozora, u različitim kvalitetima završne obrade), bojenje radijatora, cevi, gelendera, lamperije i slično.

   Bojenje plafona i zidova

.u osnovi za cilj ima zaštitu obojenih površina. U suštini predstavlja mnogo kompleksniju stvar, za cilj ima da oplemeni naš prostor, učini ga prijatnim za nas i naše goste. Za bojenje (kod nas popularno kao "KREČENJE") su nam dostupne različite vrste boja, koje se međusobno razlikuju po kvalitetu, samim tim i po ceni. U zavisnosti od namene prostora, odlućićemo koju vrstu i nijansu boja želimo da koristimo. Većina proizvođača nam nudi palete sa širokim izborom nijansi boja. Mi koristimo najkvalitetnije materijale u svojoj klasi. Boje za zidove možemo podeliti u nekoliko osnovnih kategorija ili ti klasa počevši od najniže: -Poludisperzivne boje- boja neotporna na vlažno brisanje, grube teksture. -Disperzivne boje- boja otporna na vlažno brisanje, grube teksture. -Akrilne boje- boja izrazito otporna na vlažno brisanje, pogodna za održavamje, bez teksture ili izrazito fine teksture

Fasaderski radovi

.izrada izolacija spoljašnjih i unutrašnjih zidova, kamenom vunom i stiroporom, predstavlja izuzetno bitan segment u uređenju prostora prvenstveno u funkcionalnom smislu, ali i estetskom, koji nikako nije zanemarljiv. Termo izolacija objekata je od izuzetne važnosti, bitno je pridržavati se propisa i standarda i dobićemo komforan, ugodan prostor koji nam štedi energiju, a samim tim i novac. Bitno je napomenuti da izolaciju ne bi trebalo raditi sa unutrašnje strane zida, jer je u tom slučaju koeficijent toplotne izolacije značajno slabiji, ali ukoliko ne postoji drugo rešenje, što je najčešće u stambenim zgradama, izolaciju radimo sa unutrašnje strane, odgovarajućim materijalima.


Kompletni molerski radovi na jednom mestu!

Poverivši nam kompletne radove, dobijate kratak rok izvođenja radova, garanciju na kompletne radove, bez gubljenja dragocenog vremena, bez praznog hoda.

Ovde možete preuzeti šablon-cenovnik radova


Prava korišćenja

Sve fotografije i tekstovi, koje se nalaze na sajtu "Renoviranje i Adaptacija, su vlasništvo firme "Deko Dom Dizajn", i namenjeni su isključivo za ličnu upotrebu u svrhu informisanja i planiranja, našim korisnicima. Upotreba materijala, koji se nalazi na sajtu, u bilo kakve komercijalne svrhe, bez dozvole ovlašćenih lica je zabranjena.

Kontaktirajte Nas!

Telefon:+381 65/882-8862
Email: dekodomdizajn@gmail.com
Vebsajt: www.renoviranjeiadaptacija.com
       www.dekodomdizajn.com

Velka Dugoševića 29d,
Zvezdara,
Beograd,
Srbija