Deko Dom Dizajn-ukratko o nama

Mi smo porodična firma koja se bavi izvođenjem završnih građevinskih radova, proizvodnjom i prodajom kućne dekoracije, komadnog nameštaja, kao i kompletnim opremanjem enterijera.
Bazirani smo na generacijskom iskustvu dugom gotovo 40 godina, konstantnim napredovanjem i usavršavanjem, stvorili smo ozbiljnu organizaciju koja većinu usluga koje nudi izvodi svojim kapacitetima.

-Ono što nas odlikuje, je visok kvalitet radova koje izvodimo i proizvoda, poštovanje rokova, zalaganje i učestvovanje u projektu uz maksimalnu posvećenost.
-Od konkurencije nas razlikuje to što većinu radova koje nudimo rade naši majstori, sopstvena radionica, opremljena CNC mašinama, kapacitetima za livenje i pečenje keramike, kao i drugih proizvoda od metala i drveta.

Ana -dizajn i koordinacija

Ana Bogosavljević, među njenim mnogim obavezama su, dizajn, koordinacija, maloprodaja, veleprodaja i ... lepe stvari.
Ana Bogosavljević

Saša - organizacija i izvođenje

Saša Bogosavljević, zadužen za organizaciju izvođenja radova, proizvodnje, komnikaciju i marketing.
Saša Bogosavljević

Naš tim - realizacija

Osnov uspeha i kvaliteta su ljudi! Uigran tim koji je dugo na okupu, ideje pretvara u delo, ozbiljnim i profesionalnim pristupom!
Timski rad

Zašto odabrati Deko Dom Dizajn?

Na prvm mestu, zbog prijatnih i odgovornih ljudi, koji su tu da izađu u susret Vašim željama, i ponude Vam najbolje rešenje. Iskustvo koje imamo nas čini pouzdanim partnerima, iza nas su na hiljade kvadrata poslovnog i stambenog prostora, za čije smo uređenje bili zaduženi.

Sretali smo se sa najrazličitijim situacijama i problemima, tako da za nas nema nepoznanica niti problema koje ne možemo rešiti.
Uspešno sarađujemo sa gradskim službama, kao što su toplana, gradska čistoća, vodovod, EDB, imamo dobru komunikaciju sa menadžmentom velikih tržnih centara, odnosno svih struktura koje su potrebne za izvršavanje većih projekata bilo stambenih ili poslovnih.

U brojkama...

U peridu od 2008 do 2016, izveli smo radove na objektima različite namene, uvek poštujući rokove i kvalitet, u brojevima to izgleda ovako...

Poslovni prostor 18 770 kvadratnih metara

Stambenog prostora 9500 kvadratnih metara

Kompletno renoviranih stanova i kuća u toku 1 godine 11

Organizovanje i izvođenje kompletnih radova...

Više od 35 godina generacijskog iskustva u građevinskim poslovima je iza nas. Planiranje i organizacija posla su dovedeni na izuzetno visok nivo. Izvodili smo radove kako na porodičnim objektima tako i na poslovnim prostorima i tržnim centrima velikog obima, bez dana probijenog roka

Sa nama ste sigurni

Obezbeđujemo da se svaki projekat odvija prema unapred utvrđenom planu.
Dogovoreni rokovi, stepen kvaliteta, kao i drugi parametri koji utiču na finalne rezultate radova biće striktno ispoštovani. Tu smo da Vas posavetujemo oko detalja koji mogu imati veliki uticaj na kompletan projekat.Objekti na kojima smo radili, predstavlja našu najbolju preporuku!

Najbolje za Vaš novac

Kroz godine rada, i hiljede kvadrata prostora na kojima smo radili, imamo dovoljno iskustva da vam preporučimo najbolji odnos kvaliteta i cena materijala i opreme koji će biti ugrađeni u vaš objekat, a u skladu sa stepenom kvliteta za koji se odlučite. Jedna od naših odlika, po kojoj smo prepoznatljivi je posvećenost svakom projektu na kome radimo od od početka pa i nakon završenog posla, tu smo za svaki vid konsultacija ili pomoći oko održavanja.


Neke od poznatih firmi na čijim poslovnim prostorima smo izvodili radove..

Prava korišćenja

Sve fotografije i tekstovi, koje se nalaze na sajtu "Renoviranje i Adaptacija, su vlasništvo firme "Deko Dom Dizajn", i namenjeni su isključivo za ličnu upotrebu u svrhu informisanja i planiranja, našim korisnicima. Upotreba materijala, koji se nalazi na sajtu, u bilo kakve komercijalne svrhe, bez dozvole ovlašćenih lica je zabranjena.

Kontaktirajte Nas!

Telefon:+381 65/882-8862
Email: dekodomdizajn@gmail.com
Vebsajt: www.renoviranjeiadaptacija.com
       www.dekodomdizajn.com

Velka Dugoševića 29d,
Zvezdara,
Beograd,
Srbija