Vodinstalater i keramičar

Tim koji ne treba razdvajati!

Renoviranje kupatila

Uređenje kupatila je kompleksan poduhvat, koji predstavlja dugoročnu, ozbiljnu investiciju, namenjenu da nam služi dugo i pouzdano.
Iz tog razloga instalcije moraju biti urađene kvalitetnim materijalom (cevi, spojke, ventili), hidroizolacija mora biti urađena prema propisima proizvođača koji proizvodi materijal koji ugrađujemo, jer u slučaju propusta, ili nepravilne ugradnje svaka popravka je izuzetno skupa i zahteva ozbiljne radove.Sve radove moraju obaviti stručna lica, koja poseduju odgovarajuća znanja i iskustvo.

Kao i kod drugih građevinskih radova i kod renoviranja kupatila najbitnije je pravilno i odgovorno planiranje. Cilj nam je maksimalno iskoristiti postojeći prostor i u startu predvideti položaj ključnih elemenata jednog kupatila. Razlika između kupatila i drugih prostorija je statičnost postavljenih elemenata, čiji raspored, jednom utvrđen, ne možemo menjati.Raspored nekih elemenata nam je uslovljen postojćim dovodima, odnosno odvodima, i samim tim nam osnova rasporeda u određenim situacijama biva nametnuta.Mi smo tu da zajedno sa Vama uradimo kupatilo kakvo želite, da Vam traje!

Zašto odabrati baš nas1?

  • Znanje
  • Iskustvo
  • Pouzdanost
  • Preciznost
  • Odgovornost
  • Pedantnost
  • Garancija kvaliteta
  • Kompletna usluga na jednom mestu...

Izvođenje radova u slici i reči...

Nakon izbora najboljeg rešenja, pristupamo izradi detaljnog plana uređenja kupatila, koji če predvideti tačne položaje, promere cevi, odgovarajuće ventile, prateće elektro instalacije...

Imamo razrađen pristup izvođenju radova, koji za cilj ima efikasno izvođenje radova u najkraćem roku, poštujući sve parametre koji utiču na sam kvalitet izvedenih radova. Mi nabavljamo i iznosimo sve neophodne materijale koje ugrađujemo, izuzev keramičkih pločica, sanitarija, kupatilske i elektro galanterije.

Krećemo sa rušenjem (u koliko je u pitanju renoviranje starog kupatila), nakon toga sledi izrada vodovodne i kanalizacione mreže, izrada elektro instalacija, malterisanje, ravnajući sloj sa odgovarajućim padovima, hidro izolacija, lepljenje keramičkih pločica, fugovanje, montaža sanitarija, kupatilske i eletro galanterije.

Radovi koje izvodimo

1.   Rušenje starih kupatila

Prva i osnovna stvar, koju moramo izvesti prilikom renoviranja sarog kupatila.

Podrazumeva demontažu starih sanitarija i bojlera, obijanje keramičkih pločica, demontaža tuš kabine ili razbijanja ozida klasične kade i vađenje kade, razbijanje starog ravnajućeg sloja (u retkim slučajevima je moguće sačuvati postojeći), ukidanje starih instalacija vodovodnih, kanalizavcionih, i po potrebi elektro. Nakon rušenja, šut se pakuje u dzakove i iznosi.

2.   Izrada nove vodovodne i kanalizacione mreže

Praktikujemo izradu kompletno novih instalacija, bez zadržavanja starih, izuzev onih koje pripadaju glavnom objektu, takozvanih vertikala.

Vodimo računa da ugrađujemo materijale proizvođača koji imaju odgovarajuće ateste i renome, jer ušteda na vitalnim delovima može izazvati nemerljivu štetu. Od izuzetne važnosti su kvalitetni ventili, i prateća oprema, koji u daljem korišćenju kupatila obezbeđuju pouzdan i dugotrajan rad.

3.   Malterisanje, izrada ravnajućeg sloja, ozid tuš kabina

Obavljnje zidarskih poslova je u sklopu naših usluga, pripremom zidova i podova, sami garantujemo ispravnost keramičarskih radova!

Krpljenje zidova nakon izrade kompletnih instalacija, ravnanje zidova, izrada košuljice, sa padovima za pravilno oticanje vode, su usluge koje izvode naši majstori, na taj način formirajući sebi podlogu za rad prema standardu, što predstavlja osnov kvalitetnog postavljanja keramičkih pločica.

4.   Hidroizolacija kupatila

Hidro izolacija je još jedna od, po značaju jednakih operacija, koja mora biti urađena u visokom kvalitetu i po propisanim standardima.

Izuzetna važnost izrade hidroizolacije je u zaštiti naših okolnih prostorija ili susednih, koje se graniče sa našim mokrim čvorom, od potencijalne pojave vlage, kao produkt konstantnog kvašenja podova i zidova ili nekih nepredviđenih okolnosti koje bi dovele do izlivanja vode...

5. Lepljenje keramičkih pločica

Keramičke pločice lepimo na pripremljene zidove, odgovarajućim lepkom.

Keramičke pločice se ugrubo mogu podeliti na dve kategorije, slabo upijajuća (neupijajuća) granitna keramika i standarna keramika koja za unutrašnju upotrebu, upijajuća keramika, odliku je je veća poroznost, kao posledica lošije keramike, i niže temperature pečenja. Na osnovu te podele opredeljujemo se za odgovarajući lepak...

6.   Montaža sanitarija

Montaća sanitarija, bojlera, česmi i druge kupatilske galanterije.

Nakon završetka svih radova, na red dolazi montaža, sanitarija i druge prateće opreme. Ugrađujemo kadu (u novije vreme ređe se postavljaju kade oko kojih se zida obloga), ili tuš kabinu, montiramo wc šolju, u koliko smo odradili pripremu i ugradili vodokotlić u zid, možemo postaviti konzolno šolju, odnosno da je pričvrstimo za zid posebno namenjenim nosačima...


Kompletni vodoinstalaterski, keramičarski, zidarski i montreski radovi, na jednom mestu!

Poverivši nam kompletne radove, dobijate kratak rok izvođenja radova, garanciju na kompletne radove, bez gubljenja dragocenog vremena, bez praznog hoda.

Ovde možete preuzeti šablon cenovnika za izvođenje kompletnih radova vezanih za renoviranje modernog kupatila, površine 5m2 koje poseduje sve neophodne priključke,
možete preuzeti ovde-cenovnik renoviranja kupatila


Prava korišćenja

Sve fotografije i tekstovi, koje se nalaze na sajtu "Renoviranje i Adaptacija, su vlasništvo firme "Deko Dom Dizajn", i namenjeni su isključivo za ličnu upotrebu u svrhu informisanja i planiranja, našim korisnicima. Upotreba materijala, koji se nalazi na sajtu, u bilo kakve komercijalne svrhe, bez dozvole ovlašćenih lica je zabranjena.

Kontaktirajte Nas!

Telefon:+381 65/882-8862
Email: dekodomdizajn@gmail.com
Vebsajt: www.renoviranjeiadaptacija.com
       www.dekodomdizajn.com

Velka Dugoševića 29d,
Zvezdara,
Beograd,
Srbija